Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Renoverat badhytten

Vår badhytt vid stranden var helt nyrenoverad när vi köpte den för fyra år sedan men alger och salt i vinden från havet har gått hårt åt den. Nu var det dags för att ge den en dos kärlek. Badhytterna ingår i en förening och varje vår görs en inspektion så att de är i fint skick. Vi hade fått två anmärkningar på vår – att byta en trasig bräda och måla om. Så det har vi gjort nu! Trodde att det skulle bli en snabb uppgift men även fast något är så litet som knappt 4 kvm så tog det en del tid.

I behov av TLC…
Tvättar bort alger!
Dags för målning!
Oljar tröskeln.
Oljar låset.
Som ny!
Utsikt från vår badhytt!
Inuti
Redo för bad!
Stranden några fotsteg bort!

Jag är verkligen glad för vår badhytt. Det är så mysigt att gå till den och ha fika med sig. Oavsett väder är det härligt att sitta där en stund.

Föregående

Kokböcker!

Nästa

Tvättade köksstolarna

4 kommentarer

 1. Ekot

  Så fantastiskt! Var finns denna förening?

  • Eva Maria

   Föreningen heter Badhytternas vänner och finns i Ljunghusen i Vellinge kommun i Skåne. Det finns många områden här i närheten med badhytter men just här där vi bor är de vita med rundat tak. I andra områden kan de vara målade i vilken färg som helst och se lite olika ut, t ex i Skanör/Falsterbo. 🙂

 2. Åh, såå mysigt med badhytt! Älskar havet och stranden och skulle mer än gärna äga en sådan, men tror ej de finns här i Blekinge. Förstår att ni uppskattar den!
  Kram på Dig:)!

  • Eva Maria

   Tack så mycket! Ja, det är mysigt med ett litet get-away 🙂 Jag har tänkt om jag skulle våga sova där någon natt, bänkarna är cirka 2 meter långa så det hade funkat, eller så kan man sova på golvet. Men det finns ingen el eller vatten men det är ju nära hem (ca 500 meter)! Jag har länge drömt om en sommarstuga men sen fastnar jag i att det nog blir mycket jobb. Bara med vår lilla badhytt så är det en del pyssel som behöver göras! Kram Eva Maria
   PS. Så fint ni har hemma och spännande att se dina bilder från källaren 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén