Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vår julgran 2020

I år har vi köpt en kungsgran och vi tog in den för en vecka sedan. Vi pyntade den med våra kulor som vi samlat på oss under åren. Det är skoj med alla söta kulor och vi brukar köpa en ny varje år. Det blir som olika minnen att hänga upp i granen. I år blev det en ny kula i form av en godisautomat.

Grisen dricker vatten under granen 🙂

Brukar ni ha gran, eller något annat pynt som betyder något speciellt?

Föregående

Mitt december

Nästa

Planer för 2021 & Gott Nytt År!

2 kommentarer

 1. Innan jag läste detta inlägg hade jag precis skrivit färdigt morgondagens inlägg på just samma tema 😀
  Ingen gran här, bara lite småpynt som inte har så mycket affektionsvärde. Men hemma hos mamma finns ju en del pynt som är mer heligt. Kanske mest viktigt av allt är nog Sven Nordqvists bok Julgröten. 🙂

  • Eva Maria

   Boken Julgröten har jag inte läst! Men jag kan tänka mig att den är mysig när det är Sven Nordqvist som gjort den!
   Lite sen att svara till dig så istället för God Jul får jag nu önska dig ett riktigt Gott Nytt År!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén