Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Rensa ut & Lev lättare på bokrean!

Nu är det bokrea och även min bok hittar du på bokrean på Bokus!

Föregående

Min yoga-rutin

Nästa

Nytt projekt – Kök och vardagsrum del 1

2 kommentarer

 1. Alltså, så häftigt att du skrivet en bok!
  När tillfälle ges ska jag absolut läsa din bok. Så nyfiken på den. Har inte haft någon läslust på ett tag, har svårt att koncentrera mig men efter en månad utan sociala medier och bloggar är jag på väg tillbaka känner jag. Har varit såå skönt att pausa från allt brus och jag kommer faktiskt köra en månad till på samma vis. Skriver dock lite på min egen blogg fortfarande så helt utan den digitala världen har jag inte varit, men nära på:).
  Kram på Dig så ses vi om en månad igen:)!

  • Eva Maria

   Jamen tack så mycket! Det var väldigt roligt att skriva boken. Det blev en process för mig själv samtidigt som jag fick kontakt med många fina personer i olika sammanhang som hade med boken att göra.
   Så bra att du håller fast vid din digitala detox. Ibland så svämmar hjärnan över av alla intryck. Jag har också svårt att koncentrera mig och behöver stänga av inflödet ibland. Vår hjärna är nog inte designad för att klara av allt det vi ska hantera idag! Då ses vi om en månad igen! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén