Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Nyheter om Rensa ut & Lev lättare!

(Bild lånad av Kunskapshuset Förlag)

Just nu sitter jag och läser igenom min bok, Rensa ut & Lev lättare – en smart guide till ordning hemma. Den är snart slut på lagret så det är dags att trycka upp fler. Det är jätteskoj att så många köpt boken (snart 4 000 böcker). Nu läser jag den för att se om det trots flera genomläsningar finns något stavfel kvar! Även e-boken kommer att uppdateras.

Ytterligare en nyhet är att jag har skrivit avtal med en litterär agent som heter Sebes & Bisseling. Det är en agent från Nederländerna och de har nyligen öppnat en filial i Stockholm för skandinavisk litteratur. De kommer att undersöka om det finns intresse att översätta boken till andra språk hos förlag utomlands. Det känns väldigt spännande!

Jag blev kontaktad av Nabil som har den fina bokbloggen 1MiljonBoktips och han frågade om han fick recensera min bok och självklart fick han det. En mycket trevlig recension och jag tycker att det är extra skoj att han skriver om sin mamma som behöver rensa ut. Nog många som känner igen sig i det! 🙂 Även jag själv som är långt ifrån klar med alla mina projekt. Det är många som har köpt boken i gåva till någon som behöver rensa ut. Här kan du läsa recensionen – 1MiljonBoktips.

Föregående

Susanne på Rofylld Vardag förenklar livet med ordning och reda

Nästa

Mina 10 små projekt på Sommarlovet!

4 kommentarer

 1. Åh, så roligt Eva Maria:). Stort Grattis till Dig!!
  Jag hoppas din bok blir översatt till flera språk. Det finns ett stort intresse och behov av böcker som din om att rensa och förenkla i sitt hem och liv. Jag tänkte ladda ner e-boken och ha som sommarläsning. Har verkligen inte känt att det funnits tid eller ro att läsa alls hittills i år, men nu i sommar ska det väl ändå bli lite luckor och tid hoppas jag.
  Behöver nya infallsvinklar och idéer när det kommer till att fortsätta rensa. Det finns meeer att rensa från vårt hem känner jag, men har dessvärre inte haft inspirationen att göra så på en tid nu. Är dock övertygad om att detta är något din bok skulle kunna råda bot på:).
  Önskar dig en fin dag!
  Kram, Tina

  • Eva Maria

   Tack så jättemycket 🙂 Jamen det är roligt när det går lite framåt! Det hade varit skoj att ge ut boken i andra länder. Jag läser ju själv många böcker i ämnet, främst amerikanska och engelska, och nu sedan jag fick min Kindle så finns det massor att välja på, men jag är ännu bara på min första bok i Kindlen. Det gläder mig att du vill läsa boken i sommar! Du har kommit långt i din utrensning men jag hoppas att du kan få några nya tips och infallsvinklar ändå. Ibland kan det vara bra att få något beskrivet på ett annat sätt. Jag har också mycket kvar att rensa och jag har haft en liten paus nu så jag känner mig motiverad på nytt att komma igång. Jag har gjort en lista med små uppgifter inför sommaren (den kommer här på bloggen snart!). Lycka till med din dag idag! Kram Eva Maria

 2. Vad spännande – grattis till både ny upplaga och möjligheter till översättning! Wohoo!

  • Eva Maria

   Tack så mycket Matilda! Det är faktiskt lite spännande! Jag märker att ämnet “rensa ut” har vuxit sedan jag själv startade med mitt eget hem för cirka 10 år sedan. Det har varit ett ämne i USA och England länge och där är det vedertaget sedan längre tillbaka med t ex konsulter som kommer hem och hjälper till att rensa ut, och det har kommit flera sådan firmor här i Sverige nu vilket är jättebra. Jag har funderat på om det är en slags efterreaktion till konsumtionen som kom på bred front tidigare i USA/England. Även begreppet “hoarding” (på svenska patologiskt samlande) är mera känt i USA/England och där har de kommit längre med forskning och behandlingsmetoder. Sen såklart att det i praktiken blir ett i-landsproblem eftersom i fattigare länder finns inte samma möjlighet till konsumtion. Så det är knasigt när man tänker på det på det sättet. Tack för att du läser bloggen och jag önskar dig en härlig helg! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén