Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Liten uppgift 4 – Skicka vinterkläder till Sellpy

Denna uppgiften blev inte så liten men det kändes riktigt bra att dra fram alla vinterkläder och gå igenom dem. Anledningen till att jag bestämde mig för att göra det så här mitt i sommaren var att Sellpy har 16 veckors handläggningstid nu. Det är fyra månader så det betyder att det man skickar in nu kommer att läggas ut till försäljning i november.

Jag gillar snö och skidåkning så detta är ett svårt område för mig… framför allt har jag köpt för många jackor. Eftersom jag bor i Skåne så är det inte helt rimligt! Jag tror det har att göra med att jag vill ha en slags vinterkänsla även fast jag inte befinner mig i fjällen eller på en skidort. De jackor jag har köpt genom åren har blivit hängande i garderoben oanvända men jag har ändå haft svårt att släppa taget om dem. Jag har önskat att jag skulle kunna rensa ut och få mer luft i garderoben men det har liksom inte gått. Men nu var jag tuff mot mig själv och frågade mig Vad är det värsta som kan hända? Och svaret är att jag kanske ångrar mig om något plagg men då får jag stå ut med det! Det plagg som var svårast att släppa taget om var min marinblå Onepiece som var helt ny och oanvänd. Jag har haft en bild av att jag ska ha den på mig när jag sitter och myser i en fjällstuga. Problemet är bara att när vi väl har åkt till fjällen så har vi inte plats med så mycket packning så den har aldrig fått följa med…! Och ska jag vara helt ärlig så ser jag kanske inte så hipp ut i den nu när jag närmar mig 50 🙂

Det blev 2 påsar till Sellpy vilket innebär att jag nu är uppe i totalt 16 påsar som jag skickat till dem. Helt ofattbart! Jag försöker föreställa mig 16 påsar inne i garderoben… blir väldigt fullt då! Sen packade jag en kartong till Erikshjälpen som jag ska åka och lämna någon dag. En skidjacka gav jag till min väninna som lånat den av mig tidigare när vi åkt skidor tillsammans. Hon blev jätteglad och ville gärna ha den så nu har den flyttat hem till hennes garderob. Jag hittade även min och barnens scoutskjortor sedan vi var med i scouterna, så jag tvättade och strök dem och har skänkt dem till scouterna. Kanske kan det vara någon som inte behöver köpa en ny skjorta då – bättre att de får komma ut på nya äventyr än att de ska hänga i en mörk garderob.

Packar påse nummer 16 till Sellpy!

Så detta blev alltså resultatet av Liten uppgift 4:

Till Sellpy

 • 5 vinterjackor
 • 4 skjortor
 • 1 par jeans
 • 1 par träningsbyxor (med prislappen kvar)
 • 1 onepiece (tyvärr oanvänd)
 • 1 hoodie

Till Erikshjälpen

 • 3 vinterjackor
 • 6 tröjor
 • 1 kostym
 • 1 kuddfodral
 • Några tidningar

Till min väninna

 • 1 skidjacka

Till scouterna

 • 3 scoutskjortor
 • 3 scoutslipsar

Pust! Nu ska jag njuta av min insats och min lite luftigare garderob!

Föregående

Liten uppgift 3 – Sälja min Christiania lådcykel

Nästa

Vad är hoarding?

2 kommentarer

 1. Hej Eva Maria:)!
  Duktig du är med dina uppgifter! Det är bra när man gjort en plan för sig själv. Jag har varit lat i värmen men nu bestämt mig för att det får vara slut på ursäkterna och sätta fart. Äntligen har också jag satt ihop en plan för hur jag ska gå till väga. Och det mitt i värmebölja nr 2 som tydligen ska dra in här nu. På Onsdag upp mot 30 grader. Wish me luck… 😉
  Kram på Dig!

  • Eva Maria

   Det har varit så varmt! Tycker att jag brukar klara av värmen hyfsat bra men nu har jag varit seg och trött. Så har vi varit oroliga för vår lilla hund i värmen och försökt ha henne så kyligt som det går. Jag har faktiskt inte varit så duktig med mina uppgifter just nu… vi har haft besök i två veckor och då kommer man lite ur sina egna rutiner. Men min yoga-rutin har jag lyckats hålla fast vid och det är jag stolt över 🙂 Verkligen bra att du har satt ihop en plan! Spännande! Jag älskar att göra planer och (förhoppningsvis) lyckas med att genomföra dem. Det kliar i fingrarna att göra en plan för hösten men jag ska fokusera på sommaren ordentligt först tänkte jag – jag har lätt att rusa med händelserna i förväg. Hoppas att du klarar dig genom värmen!! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén