Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Del 3: Hall/tvättstuga och det gamla köket

Golvet på gång…

Det går framåt med renoveringen! Inte så snabbt, men framåt! I det gamla köket är det bara listerna och kontakterna som ska skruvas fast sen är det klart. Sedan sist har väggarna målats vita och golvet blivit lagt, ett pergogolv i ljus ek. Jag känner mig mycket nöjd och glad!

… lagt golv ligger!

Det kliar i fingrarna att inreda och flytta in i det nya rummet men jag får vänta en stund till. Just nu är planen att det ska bli ett TV-rum. Vi har en TV-apparat hemma och det är ofta det blir krockar på kvällen när vi ska se på TV. Någon vill bara titta på tennis och jag vill se mina serier. För er som inte brukar titta på tennis kan jag berätta att det är alltid någon ”jättespännande” turnering som pågår någonstans i världen. Ungdomarna har gärna velat ha TV på sina rum men jag har varit negativ till det. Jag tror inte att det är så bra att ha elektronik i sovrummen som samlar damm och kan börja brinna. Så nu ska de få ett eget TV-rum tänker jag men det återstår att se om de kommer att sitta där och titta på TV! Det blir kanske mitt och hundens rum när vi tittar på alla mina favorit-TV-serier. Fortsättning på renoveringen följer! 🙂

Föregående

Intervju med Förrådsguiden

Nästa

Samlarkraft – en studie för dig med samlarsyndrom

3 kommentarer

 1. Fint golv 🙂

  Det kanske blir ett Tv-rum med oväntade användningsområden 😉 Kul att barnen får en egen hörna att umgås i med vänner och varandra.

  • Eva Maria

   Jag tyckte också att det skulle bli så mysigt med ett TV-rum! Men nej, jag hade tydligen inte förankrat det beslutet tillräckligt… de ville inte alls ha något TV-rum så nu har dottern flyttat in i rummet. Så det blev inte riktigt som tänkt men det blev fint ändå 🙂 Tur att jag inte hade hunnit köpa soffa och soffbord som jag hade tänkt. Hennes gamla rum har jag nu paxat och ska göra till mitt alldeles egna arbetsrum. Jag har inte prioriterat det tidigare att ha ett eget arbetsrum men det ska bli bra tror jag. Jag har sagt att vi inte ska skruva eller spika i några väggar ännu för helt plötsligt vill någon byta rum igen!
   Hoppas du får en fin vecka! Kramar Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén