När jag kör på motorvägen hem till min mamma så har jag reflekterat över att det har kommit upp fler och fler skyltar med ”Förråd uthyres”. Detta har gjort mig nyfiken på hur det egentligen fungerar med att hyra ett förråd till sina saker. Jag behöver inte själv hyra något förråd för tillfället, som ni vet så har jag ju mitt eget loft. På gott och ont… det finns alltid plats för en liten låda till däruppe! 🙂

Det här med att hyra förråd känns lite tabu i sammanhang där man förespråkar att rensa ut men jag tänker att det finns olika situationer i livet när man kan behöva göra det. Kanske man ska flytta, resa eller någon har gått bort. Ibland behöver man ge sig själv extra tid för att sortera och rensa ut och har man en plan behöver man inte hyra förrådet så länge.

Nu blir ni säkert också nyfikna på hur det fungerar att hyra ett förråd men då kan jag berätta att er nyfikenhet kommer snart att bli stillad! Denna veckan har jag fått möjligheten att ställa alla mina frågor till Mattias Ejbe som arbetar på Förrådsguiden och i nästa inlägg kan ni läsa intervjun med honom!

I nästa inlägg – intervju med Mattias Ejbe på Förrådsguiden! (Foto: Björn Leijon)