Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Glad påsk!

Vilket aprilväder vi har nu! Frost på morgonen även här nere i landets allra sydligaste del, strålande sol, regn och sedan hagel på det. Säkrast att inte packa undan vinterkläderna ännu.

Hoppas att ni har det bra och att ni tar en paus i rensandet och njuter av påsken! 🙂 Jag har en liten uppgift till mig själv idag och det är att gå igenom vovvens saker. När vi tömde förvaringen innan renoveringen av hallen så flöt det fram så många olika saker vi inte sett på länge. Tänker att jag ska passa på att gå igenom allt innan det ska stoppas tillbaka i den nya förvaringen. Den kommer i mitten av juni så det är ett tag tills dess.

Men oj, så många saker Karro har! Jag kan inte skylla på henne, det är ju jag själv som handlat…! Titta här Karro – does it spark joy?!

Karro – does it spark joy?!

Glad Påsk! Kramar Eva Maria 🌸 💖

Föregående

Del 5: Hall/tvättstuga och det gamla köket

Nästa

Mitt nya smyckeskrin!

5 kommentarer

 1. Maria

  Ha ha! Just den leksaken verkar inte sprida glädje!

  Jag har också köpt en massa saker till mina hundar som JAG uppskattar och inte de. Nu börjar jag lära mig att köpa sådant de faktiskt vill ha, och inte som jag tycker är sött eller roligt.

  • Eva Maria

   Nej, den leksaken är hon inte så förtjust i! Hennes största nöje är att bita i våra tår och dra av oss strumporna och sedan gnaga på strumporna. Så egentligen hade hon inte behövt några leksaker! Igår lade jag fram alla hennes saker på köksgolvet och jag märkte att hon blev väldigt förvirrad, hon trodde nog att vi skulle åka någonstans. (Jag ska visa här på bloggen sen hur det såg ut!) Vi kunde rensa bort en del men barnen blev så sentimentala över saker som Karro hade när hon var “baby” så de får vi ändå behålla… 🙂 Jag märker tydligt att de ärvt lite av min hoarding-gen, vilket kanske inte är så bra! Kramar och Glad Påsk till dig! / Eva Maria

   • Maria

    Det där behovet av köpta leksaker är nog för oss. Vår labrador älskar bollar, men förstör aldrig någon, så det finns inget behov att köpa nya. För terrierna är en tom petflaska i en avlagd strumpa helt fantastiskt!

    Glad påsk till dig och de dina!

 2. He he… 🙂 söta lilla Karro!!

  Åh, hoppas nu det blir lite sol och värme på oss. Vi ska klippa nyponhäck. Skulle gjorts förra året men ‘kom annat emellan’. Nu mååste vi ta tag i det, men också lite god mat och någon trevlig utflykt ska det väl hinnas med under långledigheten:).

  Tror jag drabbats av någon form av ‘internet fatigue’. Kanske pga alla nyhetsuppdateringar de senaste veckorna? Känner mig så sliten och behöver förmodligen än mer skärm- frånvaro, men fastnar ändå där och just nu väldigt mycket på Instagram. Alltid trevligt att kika in här dock och verkligen en inspirerande och fin artikel om dig i Allas!!

  Stor Kram och en riktigt Glad Påsk till dig fina du<3!!

  • Eva Maria

   Det låter som ett stort jobb att klippa nyponhäck! Det är så skönt när man gjort en sådan insats. Förra helgen hyrde vi en maskin som vi tvättade trädäcket med och det blev som nytt. Eller jag ska inte säga vi, för jag rörde själv aldrig maskinen 🙂 Det var min sambo och son som gjorde det. Trädäcket lades 2016 och har aldrig blivit tvättat så nu var det verkligen dags.

   Tack för att du kikar in här även om du har ”internet fatigue”! Vår hjärnor är nog inte alls designade för att hantera den mängden intryck och information. Jag behöver också ta paus ibland, jag fastnar lätt i Instagram speciellt. Om jag behöver ta en paus så sätter jag en liten post-it lapp på mobilen för att påminna mig. Det kan hjälpa och då har jag paus en hel dag eller så.

   Och tack för att du har läst artikeln i Allas! Jag tyckte själv att texten blev trevlig, jag fick läsa den innan den publicerades så det kändes bra.

   Nu kanske du inte orkar läsa så mycket på nätet, men jag har precis läst ett blogginlägg som jag tyckte var intressant. Det handlar om att våra beslut när vi försöker att rensa ut kan vara baserade på rädsla för olika saker. Inget nytt, men jag tyckte att det förklarades bra i den posten (både som video och text):
   https://nourishingminimalism.com/minimalism-conquer-fears/

   Många kramar till dig och hoppas att du får en härlig Påsk! Och att det går bra med nyponhäcken! / Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén