Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Intervju med mig i Allas!

(Det är inte jag på bilden, det är en bild som tidningen valt!)

Jag har varit med i en intervju i tidningen Allas med min resa från samlare till att rensa, och hur det blev en bok. Jag vet inte om reportaget finns i den tryckta tidningen men här kan ni läsa det på nätet:

Samlarmani? Så kommer du igång med att rensa hemma!

Trevlig helg till er mina kära läsare av bloggen!

Kramar Eva Maria 🌸 💖

Föregående

Del 4: Hall/tvättstuga och det gamla köket

Nästa

Del 5: Hall/tvättstuga och det gamla köket

2 kommentarer

  1. Vad roligt! Fint reportage 🙂
    Ha en fin helg!

    • Eva Maria

      Tack så mycket för att du läste det! Jag tycker också att de blev fint. Det var ett trevligt samtal med journalisten och jag fick läsa texten innan den publicerades, det känns alltid bra. Vid en sådan intervju så får jag ofta frågor som jag själv inte funderat på tidigare och då kan det ge ledtrådar till sådant som jag sedan vill läsa eller skriva om. Intresset för att rensa ut har ökat på sistone har jag märkt tydligt, jag tror det har att göra med flera olika saker. En anledning tror jag är programmet Sortera upp ditt liv på TV4! Det går på måndagar så det är nytt avsnitt idag 🙂 Jag gav ut min bok 2014 men nu har den fått nytt intresse vilket är mycket roligt. Kramar till dig och hoppas att din vecka blir fin! / Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén