Jag vill bara lägga ut en liten påminnelse till er som kan vara intresserade av att gå vår kurs i Malmö! Det finns platser kvar! Än så länge har vi fyra anmälda och vi behöver vara åtta deltagare för att starta. Är du sugen på att komma igång med att rensa ut hemma? Vi kommer att träffas åtta gånger med start torsdagen den 2 mars klockan 17.30-19.15. Vi träffas varannan torsdag och mellan gångerna så kommer du att få små hemuppgifter för att få ordning hemma. Platsen är Studieförbundet Vuxenskolan i centrala Malmö i deras mysiga lokaler. Vår kurs i höstas blev mycket trevlig med ett glatt gäng som alla var väldigt intresserade av att lära sig om att rensa ut! Det uppstod många intressanta frågor och dialoger! Under våren kommer vi att ha en återträff med höstens grupp för att se hur det har gått för alla efter kursen – det ser vi verkligen fram emot! 🙂

Priset för kursen inklusive material är 1245 kr. Materialet består av checklistor som vi delar ut vid varje träff och digitalt material som vi mailar ut efter varje träff. Vi kommer även att ge fina lästips och annat fördjupningsmaterial till dem som önskar! Såklart ingår kaffe! ☕️
(Ja, eller te/ varm choklad om man tycker bättre om det!)

Läs gärna mer och anmäl dig här:

Rensa ut och få ett hem i ordning

Hoppas att vi ses! 💗