Idag ser det ut att bli en solig dag här i södra Skåne och det känns avlägset att tänka på hösten! 🍂🥰

Men jag vill bara berätta att det redan nu går att anmäla sig till Susannes och min kurs ”Rensa ut och få ett hem i ordning”. Den startar torsdagen den 14 september och platsen är Studieförbundet Vuxenskolans mysiga lokaler i Malmö. Nytt för den här gången är att vi träffas varannan torsdag för att man ska kunna hinna med att göra sina hemuppgifter mellan träffarna. Så detta är en riktigt fin chans att kick-starta sin utrensning hemma och göra det tillsammans med en grupp! 🤩

Du kommer att få verktyg att rensa ut hemma men även teori kring varför vi samlar, varför det är svårt att släppa taget om saker, medveten konsumtion och hållbarhet. Kursen avslutar vi med att gå igenom hur du på enkla sätt fortsätter att hålla ordning hemma.

Priset är 1245 kr för 8 träffar och material och kaffe ingår! ☕🍪

Kursledare:

Susanne Neubert är certifierad KonMari-konsult och driver det egna företaget Rofylld Vardag. Eva Maria Karlander driver bloggen rensaut.nu sedan 2010. Hon är även författare till boken “Rensa ut & lev lättare en smart guide till ordning hemma”.

Läs mer om kursen och anmäl dig här:

Rensa ut och få ett hem i ordning!