Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Reportage i Hemmets Veckotidning!

I veckans Hemmets Veckotidning (nr 44) hittar ni ett reportage med mig!
💗🌿🥰
Jag berättar om starten på min resa med att rensa ut, min blogg och bok, och nu kurser! 📗 📝

Hoppas allt är väl med er i höstrusket!

Kramar Eva Maria 💗

Föregående

Den svenska konsten att döstäda på SVT Play

Nästa

Efter köpstoppet – poängsystemet!

3 kommentarer

 1. Åh kul med reportaget Eva Maria!
  Mysig bild på dig & Carro <3
  Hoppas allt är bra med dig annars. Allt bara bra här. Jag är inte uppkopplad så mycket varav det kan dröja med att jag kikar här in men din blogg är den enda jag fortfarande följer och läser:).
  Kram på Dig!

  • Eva Maria

   Tack så jättemycket Tina! <3 Så roligt att höra ifrån dig och att det är bra med dig! Det är bra här också. Tack för att du fortsätter läsa bloggen! Jag tänker också att det är skönt och hälsosamt med en digital detox. Jag läser din blogg men har fortfarande inte lyckats skriva kommentarer... det är något med tekniken. Blev onekligen sugen på den mysiga tröjan du tipsade om...! Den ser så mjuk och höstig ut! Mitt klädköpstopp är ju över nu och jag har faktiskt shoppat några höstkläder, det kändes bra. 🙂 Jag beställde några skor på nätet, men de passade inte och då var jag duktig på att skicka tillbaka direkt. Det som händer annars är att Susanne och jag har vår kvällskurs i Malmö och det är riktigt skoj och spännande.
   Önskar dig mysiga höstdagar med virvlande löv utanför fönstret, tända ljus och avkoppling!
   Kramar Eva Maria <3

   • Tack detsamma fin du<3!
    Bry dig inte om kommenterandet. Tack istället för alla de du redan lämnat:). Så tacksam och glad för din återkoppling genom åren.
    Det är skönt med mindre skärmtid och snart är det ett halvår utan Instagram. Helt galet. .Allt har sin tid.
    Ta väl hand om dig!
    Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén