Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Mitt i julstöket!

Det har varit glest med inlägg här på bloggen den senaste månaden, det är jag ledsen för. Stunderna framför datorn när jag sitter och skriver är något jag verkligen tycker om och ser fram emot, men i perioder tar vardagen helt över och dessa stunder vid datorn blir inte så många. Nu är ni säkert mitt i julstöket men jag vill bara skriva en hälsning till er alla fina läsare. Jag är så tacksam för att ni kikar in här på bloggen och jag är så glad över att vi är så många som delar intresset med att rensa ut och skapa ordning!

Här hemma är vi också mitt uppe i julstöket – just nu när jag sitter vid datorn pågår många saker samtidigt: En firma är här och lagar vårt ventilationssystem som gått sönder, min sambo står vid spisen och lagar en chutney som han ska ge bort till nära och kära i julklapp, sonen sitter och gör de sista skoluppgifterna inför jullovet… och för en stund sedan fick ventilationsfirman bryta strömmen och allt sattes på paus. En stund av påtvingad stillhet när tvättmaskinen och diskmaskinen tystnade men jag hade lite batteri kvar i min dator. Jag har tänt ett ljus här bredvid mig och det är riktigt mysigt. Det vi också behöver göra idag är att hitta en ny julgransfot. Igår tog vi in vår nyköpta gran men eftersom den är rätt så stor, 3 meter hög med en tjock stam, så gick julgransfoten sönder…! Den knäcktes och allt vatten rann ut på golvet. Vovven blev rädd och sprang och gömde sig! Min sambo har lagt ut på Facebook och frågat om någon har en extra fot att låna ut/sälja och nu precis fick han svar från en dam i området som kan ha en som passar så vi håller tummarna för det.

Hoppas att det går bra med era förberedelser inför jul och att ni även har tid att koppla av och njuta av tiden!  

Julkramar från Eva Maria ❤️

Föregående

Efter köpstoppet – poängsystemet!

Nästa

Årets gran 2023 på plats!

5 kommentarer

 1. Ekot

  Kul att läsa ett inlägg igen! God Jul alla!

  • Eva Maria

   Tack så jättemycket för att du tycker det! Det blir jag glad av att höra! 🙂
   Önskar dig en härlig jul med fin stämning och glädje!
   Kramar Eva Maria <3

 2. Oj, det lät lite dramatiskt med julgransfoten. Hoppas resten av julen blir avkopplande och mysig. God jul!

  • Eva Maria

   Det blev lite dramatiskt där en stund! Igår kom en god vän förbi med en rejäl julgransfot och räddade situationen, så nu är granen på plats och klädd! (Ska lägga ut en bild!)
   Vi har inte så mycket julpynt för övrigt men granen känns viktigt!
   Önskar dig också en härlig och lugn jul, och hoppas att ni får tid till att spela några brädspel! Här ligger det några nya spel under granen…!
   Jag var på Erikshjälpen och där hittade jag ett brädspel och det som var fint var att de hade gått igenom det och tittat så att alla delar var med –
   sen hade de tejpat igen det och satt en etikett med KOMPLETT på! Det var bra! 🙂

   • Så kul med spelet! Jag gillar loppisbutiker som verkligen tar sig tid att säkerställa spelens skick. Jag har gjort många fynd för billig peng på det viset 🙂 Hoppas att det blir trevliga spelstunder i jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén