Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Årets gran 2023 på plats!

Det blev en del dramatik när granen skulle på plats. Julgransfoten gick sönder och vattnet rann ut på golvet. Vi googlade på butiker som kunde ha julgransfötter av modell större men de var slut överallt. Min sambo lade ut frågan på vår lokala Facebook-grupp men fick inget napp där heller. Men eftersom jag lagt ut samma inlägg som här på bloggen på Instagram, hörde en god vän av sig och hon hade en passande fot! På eftermiddagen svängde hon förbi med den och min sambo kunde ge henne en burk av den nylagade chutneyn som tack för hjälpen! Vilken tur och vilken snäll vän! ❤️

Vi har inte så mycket julpynt men granen har blivit viktig. Varje år köper vi en ny kula, gärna någon som är lite söt och skojig. I år blev det en fe som sitter på en stjärna, den hittade vi på Plantagen.

Idag står det bada vovven och städa huset på schemat. Karro har ett sjätte sinne och känner på sig när det är dags att bada och då gömmer hon sig under köksbordet så att vi inte kan fånga in henne. De är så listiga de små liven!

Det har blivit en tradition att lägga ut en bild på vår gran här på bloggen, så titta gärna på föregående års granar:

Julgranen 2022

Julgranen 2021

Julgranen 2020

Önskar er en riktigt God Jul! Kramar Eva Maria ❤️

Föregående

Mitt i julstöket!

Nästa

Reflektioner från 2023

2 kommentarer

 1. Vilken rolig tradition att köpa en ny kula varje år som är lite unik. Kulan från Plantagen är ju väldigt fin. Vad snällt att vännen kunde hjälpa till med en ny fot. Chutney låter gott. Har du receptet här på bloggen?

  • Eva Maria

   Det är en mysig tradition att leta efter fina kulor till granen! Och att inte köpa så många utan att välja bara en blir också en utmaning i sig.
   Såklart ska du få receptet! Jag har lagt ut det i en post på bloggen idag! Tack för att du tänkte på det, jag var så uppe i granen som trillade…
   Hoppas att du har fått en fin start på ditt nya år! ❤️
   Kramar från Eva Maria
   https://rensaut.nu/2024/01/receptet-till-chutneyn-%e2%9d%a4%ef%b8%8f/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén