24-26 september var det Återvinningshelg och Elkretsen anordnar kampanjen. Deras hemsida (se länkar) är kul och man kan spela ett spel med att placera elektronik i rätt återvinningskärl! Jag missade tyvärr den helgen men tänker att då får jag ha en egen elektronikvecka denna veckan! Jag har bl a en gammal bärbar dator som jag inte använder, jag är osäker på vad jag ska göra med den. Den fungerar men är för långsam för att använda till internet. Sen har vi gamla eltandborstar mm som bara ligger halvtrasiga. Det ska bli en kul vecka att krafsa efter gamla elprylar!

I helgen var vi i stugan och det blev en riktig köldknäpp med -7 grader. Vi fick elda lite i kaminen, väldigt mysigt. Jag och barnen gick till en liten butik och köpte glass i bägare. Eftersom vi sedan sex månader tillbaka inte har någon frys varken hemma eller i stugan så är det stor fest att gå och köpa glass! I glassbutiken finns det även så många fina saker att handla, t ex porslin från Green Gate. Det kliade i fingrarna att handla något men jag tänkte på utrensningen och att jag kan inte fylla på mer innan vi har fått i ordning. Så jag kompromissade lite och tänkte att det kan vara okej att handla något som kan förbrukas… så det blev servetter, ljus och en bukett tulpaner 🙂 Apropå att inte handla, så har jag gjort en tips-lista för shopoholics, se längst upp på sidan – Svarta Listan kallar jag min, och den ska förvaras i handväskan.

Angående min genomgång av CD-skivor så har den inte resulterat i så många som ska lämna huset. Det blev typ tre stycken. Men jag passade på att städa lite i CD-hyllorna så nu är det mycket fint. Det börjar arta sig!!! Och var sak på sin plats. Det låter tråkigt men nu har min mobil och mina glasögon som jag letar efter ca 15 min i snitt varje dag fått en alldeles egen liten korg i hallen.

[adrotate banner=”2″]