Hej på dig och ett riktigt gott nytt år!! Hoppas du har haft en härlig jul med lata dagar. Vi har varit i vår sommarstuga och latat oss, därav pausen i bloggen! Det har varit en fin jul och en fin nyårshelg. Har du några nyårslöften?! Jag brukar ha en lång lista men inför 2011 är det “bara” att fortsätta med att rensa ut och träna (för att rensa ut kilon!). Det jag också har börjat med 1 januari är att föra kassabok. Min man tycker det låter jättetrist men jag ska försöka, kanske kan jag se ett mönster i vår konsumtion. Redan ser jag att kontot för hämtmat verkar var värt att observera…

Fick du några roliga julklappar? Jag fick tre julklappar av min man, vi andra vuxna i släkten byter inte klappar. Jag fick en pulsklocka, en DVD-box med Desperate Housewifes och en gåva till Action Aid – en bikupa! Den sista klappen var den som värmde mest. http://www.presentermotfattigdom.se/#/bikupa På julafton var vi hos släktingar och hade knytkalas. Det var en riktigt mysig julafton och jag tycker mycket om knytkalas. Alla kan ta med det som passar på ett julbord och det behöver inte vara så himla noga, det viktigaste är att man får tid att sitta ner och prata och känna julstämningen. All snö har också bidragit till stämningen! Idag har jag och barnen byggt en snögubbe, det är verkligen kramsnö idag. Vi hade ingen morot så det fick bli en palsternacka till näsa.

[adrotate banner=”2″]

På självaste julafton var jag ute och handlade i sista minuten till julbordet. Det var en hel del folk ute i affärerna och jag passade på att smita in på Lindex för jag behövde ett par jeans. Det kändes lite skumt att prova jeans på julafton! I alla fall det jag vill berätta är att de har ekologiska jeans på Lindex!! Jag blev jättelycklig och provade dem men tyvärr passade inte modellen så bra så det fick bli ett par vanliga.

Jag återkommer med nya teman – till våren kommer det att bli mer detaljerad utrensning, små saker som samlats i små lådor! Härligt!