Det blev en veckas paus i utrensandet pga av skidsemester i Sälen vecka 11! Men det var skönt! Den här gången gick jag in för att packa så lite saker som möjligt – det blev betydligt mindre packning men ändå en hel del bagage. Vi brukar köra bil och så även detta år men till min glädje har vi nu bestämt oss för att åka tåg nästa år! Det innebär att vi slipper köra vilket kan vara jobbigt i vinterväglaget och att vi transporterar oss mer miljövänligt. Och packningen måste bli minimal! (Vilken utmaning!)

På resan hittade jag en tidning som jag inte läst innan – Kloka hem (http://www.klokahem.com/). Det är en tidning om ekologiskt byggande och inredning. En mycket spännande tidning. Vi ska ge oss på att renovera köket i sommarstugan och nu har vi bestämt oss för Marbodals svanenmärkta inredning. Jag blev så glad när jag läste att det fanns den här typen av inredning och dessutom passade det precis med hur vi vill ha det. Så nästa vecka kommer en “Köksarkitekt” och ritar ett förslag till oss! Ska bli jättekul – har aldrig renoverat ett kök förut! Har även sett att det finns svanenmärkt trägolv, kanske kan vi hitta miljövänlig färg också?

[adrotate banner=”2″]

Innan semestern rensade jag bland gamla kvitton, det blev ett helt berg (bild kommer senare…). Så  nu är handväskan och börsen så fin o tunn!

Vecka 12 blir lite speciell för då ska jag inventera mina “samlingar”. Jag har sparat samlingar med suddigummin, luktisar mm. Tänker även att jag skulle vilja forska lite i samlarens personlighet – känns som att det är vissa som vill samla på allt medan vissa inte samlar på något! Någon som har några tankar kring detta?!

Ha det fint i vårsolen! Kram Eva!