Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Ny utmaning!!

Efter ett år av rensande har det den senaste månaden kommit en ny utmaning. Vi har bestämt oss för att sälja vår sommarstuga. Den är så gullig och jag kommer att sakna den men det är mycket jobb och kostnader med två hus. Det låter odramatiskt men ni som följt bloggen vet att vi har lyckats fylla den också med prylar upp till taket. I skrivande stund har jag ingen konkret lösning på hur vi ska förvara sakerna eller om vi ska göra oss av med det mesta. Det är en utmaning. Kommande vecka har vi fått order av mäklaren att ”homestyla” stugan. Typ: Köp lite kuddar i marint tema, ljuslyktor, lampor med matchande skärmar, överkast… you name it. Spontant just nu känns det direkt fel – ska vi köpa en massa pynt till ett hus som ska säljas!? Kanske är det denna efterfrågan som alla inredningsbutiker överlever på?

Inspirationen till att rensa ut har varit som bortblåst senaste månaden och här hemma har jag suttit och sett röran smyga sig tillbaka liksom murgrönan i trädgården. Men nu har det kommit några tecken på höst och idéerna har börjat komma tillbaka.

[adrotate banner=”2″]

Vi har fått 11 st husdjur – akvariefiskar! De är jättesöta och igår upptäckte vi tre stycken yngel som gömde sig i växterna. Så nu har vi 14 st! Eftersom vi i våras fick så fint i vår gillestuga i källaren tyckte vi att det kunde passa med ett akvarium där. Det är väldigt rogivande att sitta en stund och titta på de små liven som simmar runt. Framför akvariet har vi ställt en gammal fåtölj som man kan sitta och slappna av i.

Kommande helg 2 oktober är det klädbytardag i Staffanstorp och jag och min väninna ska träffas imorgon och prismärka kläder. www.klädbytarföreningen.se Pingisbordet som har använts mycket hela året till utrensningen blev nu abonnerat av mig kommande vecka.

Ha det bra! Vi hörs igen! Kram Eva

[adrotate banner=”1″]

Föregående

Vecka 33 Ettårsjubileum!

Nästa

Bekännelse…

2 kommentarer

 1. Solveig

  Vad skönt att du är tillbaka! Jag har hållit utkik efter dig för du är min utrensarlåtsaskompis. Här rensas det fortfarande även fast tempot har varit lågt över sommaren. Det jag märker är att det är lättare att göra sig av med tex kläder och skor som inte passar och som man inte använder. Jag menar, hur svårt kan det vara? Om skorna bara står där? Och ska jag någonsin gå ner de där kilona och komma i finbyxorna?
  Och det är faktiskt svårt att köpa grejor numera. Men idag beställde jag en resväska som kostar som en hel charterresa, men jag har fyllt 40 nu och vägrar ha vidriga väskor som sabbar halva resan. Slår man ut priset på 10 år så blir det inte så dyrt. Frågan är om mitt gamla aber till resväska ska bort nu?
  En stor inspirationskälla är bloggen http://www.theproject333.com.

  • Eva

   Hej Solveig!
   Så roligt att höra från dig!! Jag vill gärna att vi är utrensarlåtsaskompisar! Jag håller verkligen med dig angående de extra kilona och kläderna. I sommar har jag gått upp i vikt och jag har tidigare inte haft problem med det, men jag närmar mig också de 40 med stormsteg …. Så nu har jag sagt strängt till mig själv att jag inte får köpa ett enda nytt klädesplagg innan jag har gått ner till den vikten jag hade innan sommaren. Igår var jag och köpte en ny våg – den gamla var lite opålitlig (man vägde ju så mycket på den 🙂 dessutom var glaset sprucket så nu blev det en ny.

   Kul med en ny väska! Det låter som du ska ut och resa? Det är bra att köpa kvalitet även om det är lite dyrare. Själv har jag en resväska som är 20 år gammal av märket Carlton. Den går aldrig sönder (lite synd nästan – det är ju alltid kul att köpa nytt :-). Din gamla resväska kan du kanske skänka eller förvara något i, kanske julpyntet?

   Tack för tipset om bloggen! Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén