Jag måste bekänna en sak. Vi har köpt en ny elektrisk pryl. Det som egentligen finns på den Svarta Listan. Länge har vi längtat efter en espresso-maskin och vi har lite till och från tittat på olika varianter. Häromdagen var vi snabbt inom ICA Maxi för att handla middagsmat och så stod de där – rakt framför oss när vi kom in i affären – ett berg av kulörta lyxiga pappkartonger innehållande espresso-maskiner för endast 799 kr. Det gick helt enkelt inte att motstå. Så nu har jag lite ångest men jag bedövar den med det extra starka kaffet. (Ruggigt starkt är det men det är väl så det dricks i Italien. Bruksanvisningen fanns endast på italienska så vi fick prova oss fram. Till slut hittade Mannen en översatt version på nätet som antagligen någon stackars kaffetörstande person översatt i ren panik.)

[adrotate banner=”2″]

Men det var kanske en liten belöning också för jag har verkligen varit i utrensartagen:

  • Lämnat ett stort lass på Erikshjälpen igår (2 barncyklar, 4 pappkassar kläder, tallrikar)
  • Sålt en jacka till Second-Hand butik – tänkte att jag skulle prova detta alternativ med Second-Hand butik, men det var inte så lätt som jag trodde. Butiksinnehavaren var lite kräsen och tyckte att mina kläder var lite omoderna 🙂 så det mesta fick jag åka till Erikshjälpen med i alla fall.
  • Lämnat kläder och leksaker till Klädbytardagen!

Det skumma är att att fast att jag kör iväg så mycket saker från vårt hem så tar det aldrig slut. Det är verkligen jättekonstigt, ett riktigt mysterium.

Tack och hej för mej, nu ska jag gå o ta en kopp kaaaffeeee!

[adrotate banner=”1″]