Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Oscar för värsta rysaren: Rensa i avloppet

Alltså, man lär sig alltid något nytt, vilket sägs vara bra för hjärnan och allt. Men häromveckan fick jag en ny kunskap som jag kan tänka mig vara utan. Det blev stopp i vårt avlopp – typ megastopp! Brunnen i hallen började frusta och spotta som ett monster och utan förvarning rann det upp avloppsvatten som fyllde hallen och rann vidare ut i köket. Inte så fräscht! Mannen och svärföräldrarna lyckades få stopp på eländet med insikten att vi inte kan duscha och tvätta i tvättmaskinen samtidigt.

Efter några dagar kom Avloppsakuten till oss. De konstaterade snabbt att det är ett stort stopp och de får kämpa länge med att lösa upp det. Sen frågar killen från firman om jag vill se vårt avlopp på film? På film?! Ja, alltså vi filmar i rören under huset, kolla här: Och fy, så hemsk film! Jag kunde inte sova på hela natten med vetskapen om att det ser ut så under vårt hus. Helt klart nominerad till en Oscar för värsta rysaren.

Ny rysare - Avloppet!

Ny rysare – Avloppet!

Stoppet avhjälptes men igår fick de komma tillbaka och fräsa rent med en maskin i avloppsrören. Tydligen har de förra ägarna lyckats få ner en halv sandstrand i rören under huset. Det tillsammans med fett och annat gosigt har bildat cement i rören. Men nu är det fixat och monstret i avloppet har tystnat och jag kan sova igen.

Föregående

Vecka 18: Kryddhyllan, kyl & frys och skafferi

Nästa

Resultatet för vecka 18 – fräscht i skåpen!

2 kommentarer

  1. Usch vad jobbigt! Skönt att rysaren är över nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén