Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Lucka 6 – Hallen

Hur gick det med era ugnar igår? Jag hann inte rengöra min! Men idag ska det bli av. Den gröna såpan står framme och väntar på sitt uppdrag.

Idag är det lördag och det blir lite av varje. Först ska det komma en mamma och köpa en cykel av oss till sin pojke. Vår pojke har fått ny cykel så den gamla lade jag ut på Facebook på områdets annonstavla. Det fungerar jättebra! I år har jag sålt en hel del större saker den vägen som cyklar och garderober. Nu var jag inne och kikade och såg en sån söt fåtölj… men jag ska försöka låta bli att köpa den! Vi har inte riktigt plats till den.

Senare idag ska jag och en väninna gå på show! Vi ska gå och se Ägd med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Vi bokade biljetterna i augusti och jag kan inte fatta att tiden har gått så fort och att vi ska dit idag. Tidigare har de gjort en show som hette Ljust & Fräscht som drev med vår inredningshysteri. Jag såg inte den men jag har läst boken med samma namn (rekommenderas – jättekul och roliga bilder, men allvarligt tema också).

Och nu till dagens lucka! Idag ska vi ta en svängom i hallen. Hallen som jag skrivit om tidigare är så viktig eftersom det är hemmets första intryck. Inte bara för dina gäster men för dig själv också när du kommer hem trött efter en lång dag. Då vill du mötas av harmoni så att du kan slappna av och känna dig hemma. Vår hall uppfyller dessvärre inte dessa krav. Den är ett kombinerat grovkök/tvättstuga/förvaring och vår lilla hamster Smulan bor här. Men i skåpen har jag rätt så bra ordning. Ordnade det när jag blev trött på att leta efter reflexer och annat. Ja, det får bli ett tag i hallen idag 🙂

Var tog Feng Shui vägen?

Var tog Feng Shui vägen?

Ordning i skåpen i hallen!

Ordning i skåpen i hallen!

Ha det mysigt idag! Kram Eva Maria

 

Föregående

Lucka 5 – Ugnen & Micron

Nästa

Lucka 7 – Brandvarnarna

4 kommentarer

 1. Min hall är faktiskt fläckfri efter senaste röjningen. Men så har jag så sabla trångt att det är en katastrof om det blir minsta lilla stökigt.

  Den dagen alla barn har flyttat hemifrån kommer jag riva ner jackhängaren och placera alla jackor i en garderob som finns i nära anslutning till hallen. Allt för att minska intrycket av en kaoshall. 🙂

 2. Jag tog hjälp av Irene på Wangborgs hem för några år sedan för att få iordning den. Det var ett lyckat drag! Det passar ändå bra att gå igenom den och städa bort lite till. Det här är ju så bra! Ha det kul på Ägd! Den vill jag också se.

 3. Här kan du läsa vad vi tyckte om showen “Ägd” när vi var på den i maj 2014. Antingen före din show om du är nyfiken, eller efteråt för att se om du upplevde den lika bra och på samma sätt som oss 🙂

  http://minimalisterna.se/agd-jakten-pa-ett-rikare-liv/

  • Eva

   Vilken jättefin recension ni skriviet om Ägd! Jag håller med er, den var jättebra! Kommer en recension här också inom kort!

1 pingback

 1. Dag 21 | Klädgalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén