Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Jag har vunnit en parfym (i parfymfria veckan) !

Vi handlade smink till min dotter på parfymeri Niids här i Höllviken inför hennes Halloween-kalas med klassen. Det var så att jag tänkte att det är nog bättre att köpa vanligt smink istället för sådant som säljs i leksaksaffärerna, det känns så väldigt kladdigt och svårt att veta vad det egentligen innehåller. Vi valde en svart ögonskugga, rosa läppstift och två ögonpennor i grönt och rosa. När vi skulle betala fick jag reda på att jag deltog i utlottningen av en parfym när jag handlade över en viss summa. Det var trevligt men jag tänkte att jag brukar aldrig vinna något.

Men den här gången hade jag faktiskt turen på min sida! När jag var ute och promenerade i det fina höstvädret igår så ringde telefonen och jag fick meddelandet att jag vunnit den fina parfymen 🙂 Jag blev jätteglad!

Idag har jag varit och hämtat den och luktat – den luktar supergott!

IMG_4140

PS! Jag får vänta med att använda parfymen till nästa vecka – i alla fall på offentliga platser. Idag börjar nämligen parfymfria veckan som är ett initiativ från Astma- och Allergiförbundet.
Tre enkla regler att följa under veckan (och helst sen också!) för att underlätta för personer som är överkänsliga för dofter:

 • N°1 Välj parfymfria produkter
 • N°2 Spara din parfym till privata tillfällen
 • N°3 Visa extra hänsyn i utsatta miljöer

Föregående

Inspiration i Tara nr 12!

Nästa

Köpstopp i november!

2 kommentarer

 1. Beatrice

  GRATTIS!
  Det “lönar sig” att köpa riktiga grejer 🙂 Hoppas hon får kul med buset 😉
  Ha det gott
  Beatrice

  • Eva Maria

   Tack Beatrice! Det lönade sig verkligen den här gången 🙂 Det blev ett roligt kalas för hela klassen och alla hade gått “all in” för att klä ut sig. Till helgen blir det bus-eller-godis, då är det på med sminket igen! Kram till dig! /Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén