Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Köpstopp i november!

IMG_4085

Nu är novemberlovet över och veckan gick snabbt förbi som det brukar när man är ledig. Vi har varit hemma och fixat – bland annat har vi möblerat om i vardagsrummet och rensat ut tre byråer som vi ska skänka och en liten hylla från Ikea. Det blev mycket luftigt och skönt! Vi skruvade upp en String-hylla som suttit i ett annat rum tidigare. (Eller rättare sagt: min man skruvade och jag tittade på och kom med glada tillrop.)

Så nu har jag flera kassar med saker som ska till Erikshjälpen och soptunnan är full med skräp som rensats ut. Jag ställer mig samma fråga som alltid: Var kommer alla sakerna ifrån?!

Min man fick klättra upp på loftet med leksaker som barnen inte ville ha kvar på sina rum men inte ville göra sig av med. Detta föranledde till hans förslag till köpstopp för nya saker och kläder hela november. Jag lyssnade med ett halvt öra men nu har jag funderat och anslutit mig till familjens köpstopp. Det blir antagligen svårast för mig eftersom det är jag som handlar mest. Men jag har fått dispens till en ny golfklubba som jag planerat att köpa inför höstens golfträning.

Usch, nu kändes det jobbigt! I höstmörkret och allt. Men jag känner mig säkert mer motiverad imorgon!

Föregående

Jag har vunnit en parfym (i parfymfria veckan) !

Nästa

Sjätte dagen!

2 kommentarer

  1. Låter härligt med köppstopp 🙂
    Kanske slutar det med att du endast ger bort hemmagjorda julklappar (bakat, pysslat, sytt…) och införskaffar en begagnad golfklubba?
    Lycka till!

    • Eva Maria

      När jag skulle somna igår låg jag och funderade på det här med köpstoppet. Just utifrån att det börjar bli dags för julklappar… Tänkte att det nog fick bli ett undantag att köpa julklappar om jag springer på någon men det hade varit jättefint med hemmagjorda julklappar!! Jag är bra på att sy grytlappar, det är många släktingar och vänner som fått det genom åren. Men det är något som slits så det behöver man alltid nya. En begagnad golfklubba hade varit bra. Jag saknar faktiskt en Second Hand affär för sportutrustning, hade själv gillat att driva en sådan eftersom jag är intresserad av olika sporter. Måste finnas mängder med utrustning på vindar och i garage! Det hade varit idealiskt. Sen var det den trasiga diskmaskinen som vi inte ersatt, det får nog bli den här månaden! Ops – november kanske inte är någon bra månad för köpstopp. Men den 28 november är det i alla fall Köpfria dagen! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén