Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Snart födelsedag!

På fredag är det min födelsedag, det råkar vara fredagen den 13:e i år. Spooky men jag brukar glömma bort skrocket i samband med att jag öppnar mina presenter! Det är roligt att skriva önskelistor även om jag tycker att jag har allt jag behöver. Får se om mannen tycker att presenter är ett undantag i köpstoppet…

Det jag önskar mig är en julkalender från Body Shop. Jag har haft en sådan år 2012 (fick söka här på bloggen!). Nu har jag sett att de finns att köpa inför julen. Det är så bra med förbrukningsvaror och jag använder mycket schampo, tvål och sånt när jag tränar. Det är så spännande att öppna en ny lucka varje dag! Kanske jag ska önska mig två stycken så kan jag ha en i januari också?

Årets Julkalender från Body Shop!

Årets Julkalender från Body Shop!

Sen önskar jag mig en ny duk från Lexington. De kommer med nya fina dukar hela tiden och nu har jag sett att det finns rutiga i höstfärger. Gillar ju dukar! Någon mangel har det inte blivit men jag tänker att det är ok att dukarna är lite skrynkliga. En mangel tar stor plats.

Till sist önskar jag mig tre krokar inklusive uppskruvning. De ska sitta i min garderob och jag ska hänga mina handväskor på dem 🙂

Föregående

Sjätte dagen!

Nästa

Barnens Trafikklubb – så fin pärm!

4 kommentarer

 1. Grattis på födelsedagen 🙂
  Hoppas du får en skön dag och härlig helg

  • Eva Maria

   Tack Matilda!! Dagen har börjat bra, jag har fått tre fina presenter! Kommer bild på dem 🙂 Även om man börjat känna sig lite “rough around the edges” pga av stigande ålder så är det kul att fira! Ha en fin dag du också! Kram Eva Maria

 2. Lina Lorenz

  GRATTIS Pà FöDELSEDAGEN Eva Maria !!!
  Hoppas du fàr en Glad och Mysig Dag !!!

  • Eva Maria

   Tack så mycket Lina! Det har varit en mysig dag och imorgon blir det också lite firande med god middag på kvällen! Trevlig helg! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén