Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Hurra – jag har vunnit!

Ni minns säkert att jag och många med mig var med i Sysavs utmaning Four Fit Challenge. I utmaningen skulle man välja fyra klädesplagg och använda dem i en vecka. Jag tycker att utmaning gav mig mycket, även om det bara var en vecka. Det fick mig att tänka på att man klarar sig med väldigt lite, egentligen. Och den största bonusen var tiden som man sparade genom att slippa välja kläder – att stå som ett levande frågetecken och stirra in i sin proppfulla garderob varje morgon. Jag lade fram de fyra plaggen på strykbrädan i sovrummet och så var det dem jag använde. Plus ytterkläder, skor, underkläder, träningskläder och arbetskläder som man fick välja fritt. Det kändes lite som att vara på resa när man bara har med sig en liten väska.

Min fina vinst - presentkort på Myrorna!

Min fina vinst – presentkort på Myrorna!

Nyligen fick jag ett mail där jag fick veta att jag var en av de lyckliga vinnarna i utmaningen!! Superkul! Häromdagen kom vinsten hem i brevlådan – ett presentkort på Myrorna värt 100 kr. Jag blev jätteglad 🙂 Strax över 1300 personer deltog i utmaningen, första pris var en styling av sin egen garderob (som vanns av bloggen Moreganic) och 29 personer vann presentkortet. Det passar bra för jag har ett besök på Emporia inbokat med en väninna, och där finns ju Myrorna. Då blir det fika på Barista och ett besök på Myrorna!

Redo för fler utmaningar!

Föregående

Min första bärnsten!

Nästa

Sista-Minuten på Alla hjärtans dag!

7 kommentarer

 1. Beatrice

  Ja men GRATTIS! Baristafika 😉 vänninehäng och loppis. Blir nog en toppendag :). Ha det gott!

  • Eva Maria

   Tack! Det kommer att bli en toppendag! Får se vad jag hittar på Myrorna. De har många böcker där 🙂

 2. Grattis – kul utmaning och vinst 🙂

  • Eva Maria

   Tack Matilda! Sysav är duktiga på att hitta på kluriga utmaningar! Får se vad som kommer härnäst… men det går ju att hitta på egna också!

 3. Grattis! Håller helt med om four fit challenge, det var verkligen skönt att slippa ha klädångest varje morgon. Nu är utmaningen att bara stoppa in saker som jag vill ha varje dag i garderoben, så det är lyxigt med proffshjälpen som jag vann. /Victoria

  • Eva Maria

   Tack! Det var roligt med vinsten! Jag har också bromsat flödet in i garderoben och försöker öka flödet ut! Jag tror det är en loppis snart som jag ska åka till så då får några plagg hänga med dig! Ska bli kul att höra om din styling sen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén