Två gånger har jag varit uppe och härjat på loftet och två gånger har jag kört till Sysav med återvinning och saker till skänkes. Det känns riktigt bra! Men det är tufft. Jag är supermotiverad när jag klättrar upp för stegen men sen några sekunder efter jag tittat på röran sjunker motivationen dramatiskt. Men då gäller det att peppa sig och hålla sig till planen! Första kategorin var Lego och den är klar. Allt Lego, kartonger och beskrivningar är samlade på ett ställe på loftet. Det blir nog så att vi behåller allt Lego tillsvidare men jag får funderar fram en smart förvaring så att det blir lätt att komma åt och inte ser ut som en enda röra.

Jag har börjat med tomma kartongerna nu, men det är klurigt. Jag vet att de flesta bara slänger kartongerna så fort de packat upp den nya spelkonsolen eller vad det nu kan vara. Men själv tänker jag att det kan vara bra att spara kartongen ett tag så att man vet att allting fungerar. Sen när det gått en tid är det fortfarande svårt tycker jag. Men jag ska ladda nu inför det.

Och jag har brottats med kartonger förut!