Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vecka 17: Sortera lösa foton och förvara dem

Den här veckan har jag inte kommit helt i hamn. Uppgiften var att sortera lösa foton och hitta smart förvaring till dem. Det jag har hunnit göra är att jag har samlat in alla fotoramar i vårt hem vilket blev 27 stycken. (Jag vet, antagligen över genomsnittet.) En del av dem var ganska dammiga så jag städade av dem och sedan valde jag ut 8 stycken som jag ville ha kvar framme. Jag tycker mycket om att ha foton framme men nu hade det blivit för många och det gav ett plottrigt intryck. Jag gillar fotoramar och har genom åren köpt alldeles för många. Speciellt om jag har varit utomlands och hittat någon unik ram som bara måste få följa med hem. Men nu är fotoramar svartlistade, de står på Min svarta lista över förbjudna saker att köpa*. Det här med sortering av foton får jag spara till en regnig dag… det har varit så fint väder länge nu 🙂 Nästa vecka är det dags för pappershögar och jag hoppas att jag ska klara det, även om det inte regnar.

*Min svarta lista över helt förbjudna saker att köpa.
Alltså: Tänk inte ens tanken:

 • Fotoramar
 • Kontorsmaterial (söta block och pennor)
 • Ljuslyktor och doftljus
 • Elektriska köksapparater som ska förenkla mitt liv
 • Kläder som jag inte behöver
 • Träningskläder
 • Jättefint tyg som jag kan sy något av i framtiden

Föregående

Lådorna på loftet

Nästa

Konsten att leva enkelt av Shunmyo Masuno

2 kommentarer

 1. Jag skrattade till lite 😀 för vi har nog alla en sådan lista. Tekoppar står på min. Jag har dessutom en sådan lista till min mamma, saker hon måste sluta köpa till mig (t.ex. fina anteckningsböcker, de är fina men ligger oanvända i en hög i en garderob…).

  • Eva Maria

   Tekoppar… det glömde jag faktiskt att skriva upp på min lista 🙂 Jag har så många koppar men det är ju så mysigt med testunder! Jag såg en fin kopp i häromdagen men jag stålsatte mig att inte köpa den. Bra idé med en lista till sin mamma! På listan till min mamma kan det stå vita blomkrukor…! Hon har alltid med sig en orkidé, vilket är jättefint, och alltid en vit kruka. Så det har blivit många av dem! Fina anteckningsböcker står på min egen lista 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén