Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Flyttat från det gamla köket till det nya

Jag har sett framemot att flytta över alla saker från det gamla köket till det nya. Men helt otroligt så mycket saker det kan gömma sig i alla skåp – hjälp! Och då har jag ändå rensat regelbundet. Mitt mål var att på två dagar tömma allt och helst rensa ut en del på vägen till det nya köket. Jag är nöjd med min insats men jag är också förvånad över så trött jag blev. Det tar mycket energi att gå igenom allt och varje liten sak kräver ett beslut. Så jag fick dela upp det i omgångar och vila eller göra annat emellan. Resultatet blev tre lådor till Erikshjälpen som vi körde och lämnade två dagar efter det var klart. Jag tänker att det är bra att ge sig själv en liten betänketid ifall man skulle ångra sig angående någon sak, men ändå bra att köra iväg det så fort som möjligt – annars ångrar man sig garanterat 🙂 Jag hade även två påsar med kläder som fick åka med. Nu är det gamla köket helt tomt och väntar på att vi ska renovera det. Vi ska snart sätta oss ner och planera. Det gillar jag – att planera! Men just nu är det rätt så skönt att veta att det bara är ett tomt rum (ett tomrum!) och jag känner ingen stress över det.

Ett tomt kök!
De saker som “överlevde” är på plats i det nya köket!
Yes! När vi lämnade sakerna på Erikshjälpen så fick vi kaffekuponger! Tack så mycket!

Föregående

Avstämning efter fyra månader av 2021 och tankar framåt

Nästa

DIY – Sy en duk till vår och sommar

2 kommentarer

 1. Hej Eva Maria!
  Mycket spännande som händer här hos dig! Härligt att allt nu är flyttat till nya köket. Det tar mycket kraft och energi när man rensar, inte minst när det är många mindre saker såsom i ett kök. Ser mycket fram emot att riva ut och rensa i mitt egna kök i sommar:).
  Ska bli mycket intressant att läsa om dina reseminnen. Mallorca har alltid haft en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Har varit där 2 ggr i mina yngre dagar och skulle gärna vilja återvända och upptäcka mer av ön.
  Kram på Dig!

  • Eva Maria

   Hej Tina! Det tar så mycket energi att rensa! Även då jag försöker “ladda” inför uppgifterna och välja tidpunkter när jag känner mig som piggast så kan jag bli helt slut efter en timme. Då kör det liksom fast. Så det får bli kortare omgångar och sedan känns det som hjärnan arbetar mellan varven och fattar besluten åt en. Spännande att du ska rensa i ditt kök i sommar! Det är en bra uppgift på sommaren. Och jag ser att det händer mycket fina saker hemma hos er också! Jamen då får det blir ett litet minne från Mallorca strax 🙂 Kramar från Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén