Jag fick tips av Maria som läser bloggen att det finns en podd som heter Kropp & Själ och nu senast har de släppt ett avsnitt som handlar om att samla på saker och varför vi har svårt att släppa taget. Volen Ivanov, som medverkat till min bok, är med i en intervju i podden. Mycket givande att lyssna på detta avsnitt, tack för tipset Maria!

Den andra är en podd på engelska som heter Be Uncluttered. Jag fick tips om den i en Facebook-grupp som jag är med i (gruppen heter “Rensa i röran på riktigt” och vem som vill kan gå med i den gruppen). Jag har börjat lyssna på podden och den är mycket trevlig och jag blir glad av att lyssna på den. Det är två unga kvinnor som arbetar med att hjälpa andra personer med att rensa ut och få koll på sina hem och prylar. Det finns många avsnitt så det är bara att lyssna på!

Hu för trädgårdstomtar!

Och en artikel som var i Svenska Dagbladet häromdagen. Man behöver logga in för att kunna läsa den. Jag har läst den och jag tycker att det var intressant läsning så jag hoppas att ni kan logga in och läsa den också.

Kommentera gärna om ni har fler tips på lärorik och inspirerande läsning eller lyssning!