Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Nyhet! Kurs i Malmö med Rofylld Vardag & Rensa ut!

(Bild lånad från Pexels)

Jag är så glad att kunna berätta för er att i mars nästa år kommer Susanne på Rofylld Vardag & jag på Rensa ut att hålla en kurs tillsammans! Platsen blir Malmö och vi träffas åtta torsdagskvällar med start den 3 mars 2022. Det kommer att bli en kurs där vi varvar teori och praktik och mellan träffarna kommer det att bli hemuppgifter. Tanken är att när kursen är klar ska deltagarna känna att de kommit igång att rensa plus att de har fått verktyg att fortsätta att få ordning hemma. Så hoppas vi också att få trevliga stunder tillsammans med gruppen och diskutera vårt favoritämne – rensa ut och få ordning!

Vi kommer att hålla kursen hos Studieförbundet Vuxenskolan på Grynbodgatan 20 i Malmö. Deras lokaler ligger mitt i smeten, mellan kasinot och Gustav Adolfs torg.

Jag ser så mycket fram emot detta och vill ni läsa mer om kursen och anmäla er så gör ni det här:

Rensa ut och få ett hem i ordning

Hoppas att vi ses på kursen! Kursen kan också vara en julklapp till någon ni känner som ni tror skulle kunna få glädje av att gå den! Vill ni ställa frågor om kursen är ni välkomna att maila till mig: info@rensaut.nu

Susanne Neubert är certifierad KonMari-konsult och driver företaget Rofylld Vardag. Hon tar uppdrag att hjälpa till med att få ordning hemma. Jag har tidigare skrivit om Susanne i ett reportage här på bloggen. Och så mig själv då förstås, men mig känner ni ju!

Önskar er en mysig Lucia-dag med lussebullar och allt som hör dagen till!

Föregående

Svårt att motstå julshoppingen – 2 lästips!

Nästa

Så mysigt att klä granen!

2 kommentarer

 1. Vilket bra koncept! Att ha stöd omkring sig när man börjar rensa och även få möjligheten att dela upplevelsen och alla de varierande känslor som kommer med det låter som en jättebra idé.

  Hade jag inte haft möjlighet att dela allt via bloggen hade jag förmodligen känt mig väldigt ensam på min resa mot ett enklare liv. Tror detta upplägg kan vara intressant för många och säkert ge både tårar och många goda skratt längs vägen med allt det som rörs upp inom oss när det kommer till det här med våra prylar:).

  Önskar dig en finfin dag<3.
  Kram på dig!

  • Eva Maria

   Susanne höll en föreläsning i Malmö tidigare i höstas och då blev det så intressanta och trevliga diskussioner i gruppen efteråt! Och då kom frågan om studiecirkel upp och vi bestämde oss för att se om vi kunde hålla en tillsammans. Jag tror att många känner sig ensamma och när man fastnar så är det svårt att hitta ny motivation att komma vidare. Det kan också vara specifika saker man har svårt att göra sig av med och då kan man diskutera om dem. Så vi hoppas att det ska bli till glädje för de som vill anmäla sig 🙂
   Jag har en väninna (som också är min granne) och hon frågade nyligen om vi skulle ta oss an Marie Kondos metod under 2022 tillsammans. Först tänkte jag men nej.. nu har jag ju rensat så mycket, men sedan funderade jag ett varv till och tänkte att det kommer att bli roligt och intressant (och även en del jobb såklart!). Så nu är vi taggade inför det! (Våra sambos suckar så det hörs ut på gatan!)
   Julkramar och hoppas att du har det mysigt! / Eva Maria
   PS. Hade inte hunnit se Jul med Ernst ännu men såg första avsnittet idag! Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén