Hösten har känts långt borta i det här fina vädret men nu är den på ingång. Idag när jag gick ut med vovven Karro fick jag ta fram en lite varmare jacka för att skydda mig mot höstvinden. Planerna inför hösten finns i tankarna men det är alltid fint att skriva ner sina planer på en lista. De blir mer konkreta när man får formulera dem i ord! Jag ser också fram emot hösten och att få krypa upp i soffan med en filt och något varmt i en kopp. En spännande bok eller serie på tv-n och utanför hör man regnet smattra på rutan! Så mysigt!

Mina planer inför hösten ser ut så här:

  1. Först ut på listan kommer kursen ”Rensa ut och skapa ett hem i ordning” som startade i förra veckan. Det var så roligt och mysigt att starta upp igen med kursen. Jag ser så mycket fram emot att hålla kursen igen, det blir tredje gången.
  2. Sen har vi såklart Klädköpstoppet! Så taggad inför det! Den här gången tänker jag att det räcker med 6 månader. Jag har tillräckligt med kläder inför höst och vinter men till vår och sommar behöver jag nog komplettera garderoben med något. Jag startade den 1 september och du är välkommen att hänga på och då kan du även gå med i Facebook-gruppen KLÄDKÖPSTOPP där vi peppar varandra och samtalar om klädkonsumtion.
  3. Under hösten kommer jag att pyssla mer med min garderob. Jag har ännu inte helt knäckt nöten med min garderob men jag är på rätt väg, det känner jag. Några stunder i veckan ska jag försöka rensa, organisera, laga trasiga kläder, tvätta och vika fint.
  4. De senaste månaderna har jag brottats med vågen där visaren envisas med att peka på ett högre tal för varje gång jag väger mig. Det är inte skoj. När jag tog fram mina sommarkläder i maj så satt de inte så smickrande dessvärre. Så detta är ett tufft jobb men jag behöver göra det nu. 5 kg mindre vill jag att vågen ska visa till jul. Jag vill inte behöva köpa nya kläder på grund av vikten! Det blir fel för mig nu, speciellt när jag har klädköpstopp!
  5. Jag hoppas att jag får vara frisk och kunna fortsätta träna gym, tennis och jogging under hösten. Jag var flitig i våras men i sommar har jag kommit av mig. Jag har också kommit av mig med min Mindfulness-träning så den får vara med här också som plan. Fysisk och mental hälsa i samma punkt kan man säga.
  6. Jag vill också lägga in planering för återhämtning och mys. Det är lätt att putta det åt sidan när vardagen kommer och allt snurrar på så fort. Det sägs att det är bättre att själv att välja en dag för återhämtning, annars gör kroppen det åt dig, och det stämmer nog väldigt bra.

Har du några spännande planer inför hösten eller kanske mer åt mindre roliga måsten?