Nyheter på bloggen!

Jag har i veckan uppdaterat med ny information här på bloggen. Du kan nu läsa lite mer om mig, bakgrunden till bloggen och boken, på sidan OM MIG. På sidan OM BOKEN kan du se bilder och läsa om innehållet i boken och på den nya sidan KÖP BOKEN hittar du all information du behöver för att köpa boken, om du vill det. Ny sida är också WEBVÄNNER där du hittar länkar till de bloggar som jag följer.

Ha en fin dag! Kram Eva Maria

Här brukar jag gå min strandpromenad!

Här brukar jag gå min strandpromenad!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nyheter på bloggen!

  1. Annika skriver:

    Ordning och reda! Kul med uppdateringen på bloggen och speciellt din bokpresentation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *