Rensa ut-kurs på Folkuniversitetet i Malmö!

Vill bara göra lite extra reklam för kursen Rensa ut och Lev lättare som jag har på Folkuniversitetet i Malmö! Det är första gången jag kommer att hålla kursen och jag ser mycket fram emot den. Nu är det två personer anmälda och när vi blir fyra deltagare kan den starta! Kursen skulle också kunna vara en present till någon du känner som är intresserad av att rensa ut. Läs mer och om vill du anmäla ditt intresse så kan du göra det här: KURS.

folkuniversitetet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Rensa ut-kurs på Folkuniversitetet i Malmö!

 1. Händelsevis skriver:

  Det låter ju jätteroligt med en rensakurs! Men oj vad svårt det är att säga ja när man inte vet vilka dagar?
  Jag hade ju jättegärna velat gå på en kurs för dig!

  • Eva Maria skriver:

   Ja, det är faktiskt lite svårt att planera in när man inte vet när den startar. Men den kommer att bli på måndagar kl 18.30-20.00. Det hade ju varit superkul om vi träffades på kursen 🙂 Glad Påsk!

 2. Sara skriver:

  Hej!
  Jag anmälde mig redan innan det var bestämt om det skulle bli en kurs, men har nu fått besked om att jag bara är reserv? Väldigt konstigt – och tråkigt 🙁

  • Eva Maria skriver:

   Men det var ju väldigt märkligt!! Jag har inte ens själv fått reda på att kursen kan starta! Jag kollar upp detta och återkommer!

  • Eva Maria skriver:

   Hej Sara! Jag har fått svar från Folkuniversitetet och de säger att det blev ett misstag när de meddelade ang reserver. Nu är ni fyra som har anmält intresse och FU svararar så här:
   Vi behöver 6 anmälda, dvs. deltagare som skall gå. Eftersom inte intresseanmälningarna är bindande så får vi räkna med att vi behöver en ca: 10 st. intresseanmälningar för att det ska vara värt att rådda i.

   Så jag ska försöka göra lite mer reklam så att vi får ihop en kurs!

 3. Sara skriver:

  Tack för info! Jag hoppas kursen blir av!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *